Käyttäjäsopimus

MyBB tarjoaa palveluita yksilöille ja organisaatioille, jotka hyväksyvät alla olevat Käyttöehdot. Kaikki nämä ehdot ovat tarpeellisia, mutta eivät kaiken kattavia. Me pidätämme oikeuden evätä tai estää palvelun keneltä tahansa käyttäjältä, perustuen omaan harkintakykyymme.

Käyttäjä ymmärtää, että foorumit ovat jokaisen omalla vastuulla. Foorumit tarjotaan sellaisenaan, eikä niillä ole mitään takuuta suorasti tai epäsuorasti.

MyBB:n ylläpito ei ole vastuussa käyttäjiensä foorumeiden sisällöstä.

MyBB:n ylläpito ei anna mitään takuuta koskien tarkkuutta, oikeellisuutta tai valmiutta mistään tiedosta, mikä on julkaistu käyttäjien foorumeilla, eivätkä he ole missään vastuussa näistä;

  • mistään virheistä, jotka ovat tapahtuneet tämän tiedon käyttämisen vuoksi;
  • mistään tietokoneen toimimattomuudesta, joka ilmenee meidän palveluita käyttäessä, tai mistään viivästyksestä tai häiriöstä palvelussamme;
  • mistään katoamisesta tai vahingosta joka on tapahtunut käyttäjien luoman sisällön tai palveluiden vuoksi;

Käyttäjien mielipiteet tai ajatukset eivät välttämättä ole yhtäläisiä MyBB:n ylläpitäjien ajatusten kanssa.

MyBB pidättää oikeuden estää palvelun väärinkäytökset, sisältäen myös serverin estämisen tai julkaistun tiedon eliminoimisen.

Käyttäjä on täysin vastuussa kaikista aktiviteeteista jotka tapahtuvat hänen käyttäjätunnuksen ja salasanan alla, jotka omistaa MyBB.

Käyttäjä suostuu siihen, että hänen ei käytä MyBB:n palveluita Venäjän lakien vastaisesti, tai sillä tavoin, että hän rikkoo tietojen luottamuksellisuutta tai aiheuttaa järjestelmään toimintahäiriön. Jos tällaista väärinkäyttöä havaitaan, kaikki käyttäjätiedot voidaan poistaa ilman varoitusta.

Käyttäjä on täysin vastuussa kaikesta informaatiosta mitä hän on julkaissut, tai mitä muut ovat julkaisseet hänen foorumillaan tai tiedoista joihin on mahdollista päästä käsiksi internetissä. MyBB ei ole vastuussa informaatiosta, jonka foorumin käyttäjät tai kolmannet osapuolet ovat julkaisseet.

MyBB ei ota vastuuta mistään keskeytyksestä palvelun provisioiden osalta. MyBB ei takaa, että palvelu ei koskaan keskeydy, tai että palvelussa ei koskaan olisi mitään virheitä, tai että virheitä korjattaisiin.

MyBB palvelu kieltää ehdottomasti:

  • Minkään sellaisen tiedon julkaisemisen (mahdollista päästä myös ulkopuolelta), joihin liittyy (mutta ei rajoitu) alaikäisten alastomuutta tai linkkejä tällaisille sivustoille.
  • Kansan kiihottamisen tai Venäjän lakien rikkomisen.
  • Kiroilun ja herjaamisen.
  • Minkä tahansa vihamielisyyden yksittäistä henkilöä, organisaatiota tai ryhmää kohtaan.

Foorumi voidaan poistaa ilman varoitusta, mikäli mitään tällaista sisältöä huomataan.

MyBB:llä on oikeus (mutta ei vaatimus) poistaa foorumi, mikäli sinne ei ole julkaistu mitään uutta tietoa vuoden sisällä.

MyBB:llä on mahdollisuus pyörittää ilmaista foorumia käyttämällä sponsoroituja mainoksia. Tämän vuoksi meillä on oikeus sisällyttää foorumillesi mainoksia bannereiden ja muiden mainoksien muodossa ilman, että olemme tarkastaneet foorumisi sisältöä.

MyBB:llä on oikeus muuttaa foorumisi ulkonäköä bannerimainoksia varten.

MyBB ei ole vastuussa tilanteista, jotka liittyvät osapuolien tekijänoikeuksien rikkomiseen palvelun käyttäjien toimesta.

Foorumin ylläpitäjä-käyttäjä ymmärtää, että hänen fooruminsa ei tulisi sisältää kolmansien osapuolien tekijänoikeusmateriaalia.

Kaikki MyBB:n järjestelmän palvelut tarjotaan siinä muodossa, kuin ne on tuotettu. Käyttäjä ei voi vaatia MyBB:tä päivittämään tai muuttamaan palvelua hänen henkilökohtaisten toiveidensa mukaisesti.

Jokainen MyBB:n ilmaisen foorumin käyttäjä tilaa automaattisesti palvelun uutiskirjeen, joka lähetetään kerran viikossa.

MyBB voi muuttaa tämänhetkistä sopimusta yksipuolisesti. Käyttäjää informoidaan näistä muutoksista.

Luomalla ilmaisen MyBB foorumin, sinä hyväksyt tämän Sopimuksen kokonaisuudessaan. Parhain terveisin, MyBB:n ylläpito.